Kandidatenlijst PvdA Zandvoort bekend

14 december 2021

Maandag 13 december jl. hebben de PvdA leden uit Zandvoort volledig ingestemd met de door de kandidaatstellingscommissie voorgedragen kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 en de volgorde van de kieslijst:

  1. Maaike Koper
  2. Lisa de Vries
  3. Roel Broer
  4. Marlène Sjerps
  5. Pim Kuijken
  6. Lei Bodelier
  7. Anneke Draaijer
  8. Erna Meijer
  9. Willem de Vrind

Onze 1e en 2e keuze zal niemand verbazen. Maaike Koper en Lisa de Vries hebben hun sporen verdiend en de afgelopen jaren aangetoond dat wij ons geen betere vertegenwoordigers van onze partij kunnen wensen.

Wij zijn blij met Roel Broer, als nr. 3 en een nieuwkomer op onze lijst. Hij heeft aangegeven actief mee te willen doen. Om meer kiezers te trekken zijn de namen van Marlène Sjerps, Pim Kuijken, Lei Bodelier, Anneke Draaijer, Erna Meijer en Willem de Vrind toegevoegd. Door hun plaatselijke bekendheid zullen zij zeker stemmen trekken en die hebben wij hard nodig. De PvdA Zandvoort heeft dus nu een indrukwekkende lijst met negen namen.

Ook het concept verkiezingsprogramma werd op hoofdlijnen vastgesteld. De laatste redactionele wijzigingen worden de komende week verwerkt. Daarna wordt het programma zo snel mogelijk op deze website gepubliceerd.